Ervaringen cursisten

Ik volg nu al jaren de yogalessen van Petra en kan deze manier van ontspanning, rust en inzicht niet meer weg denken…wanneer er geen les is, is dit gewoon een gemis. Ook al is mijn dag/ week nog zo druk geweest, bij Petra kun je letterlijk weer op adem komen. Bedankt daarvoor!! Nathalie

Yoga is voor mij een manier om te ontstressen en mijn weg vinden in het zijn van de mens die ik ben. Bewustwording van het heden. Leven in het hier en nu en accepteren dat het is zoals het is en daarin rust en balans vinden. De lessen bij Yoga Chandra ervaar ik als bijzonder plezierig. In mijn beleving wordt de les op een professionele en prettige manier gegeven en de groepen zijn niet groot. Ik voel mij daar erg prettig bij. Ik ga er met plezier naar toe en kom zeer ontspannen weer thuis! Bea

Yoga heeft me meer gebracht dan ik ooit durfde te hopen. Ik leer weer te luisteren naar mijn lijf, leer hoe ik het kan ontspannen en wordt me bewust hoe belangrijk goed ademhalen is. Op yoga gaan is een van de mooiste cadeaus aan mezelf geweest! Annet

“De yoga-les bij Yoga Chandra ervaar ik als een cadeautje voor mezelf. Een moment van beleven, voelen en ervaren door lichamelijke inspanning wat bij mij volledige ontspanning teweeg brengt. Dit alles in een kleinschalige en rustige setting. Ik heb er inmiddels al jaren veel baat bij.” Lisa

Yoga heeft mij enorm geholpen toen ik een burn-out had. Ik kan me nu veel beter ontspannen. Nu ik weer gezond ben wil ik het niet meer missen! Yvonne

Voor mij is Yoga een moment van rust in het drukke leven, een moment voor mezelf en mijn lichaam om me weer positief op te laden. Ik vind het leuk dat bij Petra geen les hetzelfde is en steeds weer een verrassing is. Ik vind je lessen heel fijn.   Maryse

Elke week en al jaren lang ga ik met veel plezier naar mijn yogales/ uit mijn hoofd les, waarnaar ik diezelfde nacht meestal heerlijk slaap. Yoga betekent voor mij echt even helemaal terug komen bij mijzelf. Monique

” Yoga leert mij om op een rustige, ontspannen manier lichaamsoefeningen te doen. Niet prestatiegericht maar zo dat het voor mij goed voelt. Bij de meditatie als afsluiting kan ik me goed ontspannen en komt mijn lichaam helemaal tot rust” Annelies